A babaváró bulik egyre népszerűbbek hazánkban is. Ha a szervezés feladata Neked jut, akad majd teendőd bőven a résztvevők meghívásától – a dekoráláson keresztül – a programok megszervezéséig. 

Hogy megkönnyítsük a dolgod, hoztunk három játék ötletet, amivel feldobhatod a buli hangulatát. Ráadásul a játékokhoz ingyenesen letölthető sablonokat is készítettünk, így Neked a nyomtatáson kívül nem lesz plusz feladatod.

1. Ilyennek várlak!

A babavárás alatt minél közelebb kerültünk a kiírt időponthoz annál többször kaptunk magunkat azon, hogy arról beszélgetünk vajon Lulu milyen lesz. Kire fog hasonlítani, lesz-e haja, hány gramm lesz… (Utóbbi engem különösen izgatott, mert én 4300 grammal születtem és mindenki azzal “riogatott”, hogy erre számíthatok Lulunál is – végül “csak” 3400 g lett.)

Az “Ilyennek várlak!” játékban a vendégek elmondhatják, ők milyennek várják a babát.

Mindenki kap egy lapot, amit kitölt a várakozásainak megfelelően (születés dátuma,  időpontja, súly, hossz, szem- és hajszín, kire hasonlít, ha titokban tartják a szülők a baba neme és neve).

A szülők a kitöltött lapokat betehetik emlékbe a babanaplóba, az első látogatáskor pedig akár meg is nézhetitek mennyire járt közel a tippelő az igazsághoz.

2. Folytasd!

Az újdonsült szülők számára hamarosan elérkezik az az időszak, amikor a zuhany alatt is gyerekdalokat énekelnek. De vajon emlékeznek még a dalok szövegére?!

A “Folytasd!” játékban mese főcímdalokat gyűjtöttünk össze. Kitalálod a mese címét? És tudnád folytatni a dalt?

Nyomtass mindenkinek egy lapot és induljon a dudorászás. A legügyesebb versenyzőnek közösen kitalálhattok valamilyen díjat is.

Hazaérve, a zuhany alatt pedig szinte biztos, hogy mindenki kedvenc meséje dalait fogja énekelgetni. 

3. Emoji kvíz

Emoji nélkül manapság szinte már senki nem kommunikál. Sokszor már azon kapom magam, hogy ha nincs emoji a sor végén, akkor találgatom, hogy most akkor mit is akar a másik.

Emoji nélkül tehát már furcsa, de mi a helyzet azzal, ha csak emojit használunk? Tedd próbára a vendégeket “Emoji kvízünk” segítségével, ahol 15 mesét és 5 csajos filmet kell kitalálni csupán emojik alapján.

Indulhat a verseny? Ki lesz a leggyorsabb?

Ha még nem tudod mit vigyél ajándékba a bulira vagy a közös ajándék beszerzése is a Te feladatod, nézd meg cikkünket, ahogy 3+1 nem hagyományos babaváró ajándék ötletet gyűjtöttünk össze! Ajánlunk hasznos, cuki, trendi, névre szóló és személyes ajándékot is.

További inspirációkért keresd közösségi média oldalainkat és a webshopot!

 • Akció!
  babaágynemű mintás lepedő

  Babalepedő – A Hold szülinapja

  11 .990 Ft 9 .990 Ft
 • Akció!

  Babalepedő – Erdei álom

  11 .990 Ft 9 .990 Ft
 • Akció!
  babaágynemű gumis lepedő 60x120

  Babalepedő – Frida és a ballon

  11 .990 Ft 9 .990 Ft
 • Akció!

  Babalepedő – Tengeri Kaland

  11 .990 Ft 9 .990 Ft
 • Akció!

  Felhő Falmatrica

  2 .990 Ft 2 .490 Ft
 • Akció!
  betűtábla babaváró ajándék

  Imagination Betűtábla – Rózsaszín

  7 .990 Ft 5 .990 Ft
 • Akció!

  Szivárvány Falmatrica

  2 .990 Ft 2 .490 Ft

Lulu's Design - Ajándék ötletek lányoknak


Egyedi lakberendezési- és divatkiegészítők


 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Pin It on Pinterest

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a csomagok feladását heti egy alkalomra korlátozzuk, így a szállítási idő az átlagosnál hosszabb lesz a következő időszakban. Megértésed köszönjük!
15% kedvezmény Erdei Kaland Harisnyákra! Kuponkód: ROKAKOMA Megnézem!